architectuurstudio Kristel | Samenwerking | architectuurstudio Kristel

Samenwerking

Het waarborgen van de continuïteit en de kwaliteit van uw projecten is voor as-K van essentieel belang. as-K heeft hiervoor een strategische partner gevonden in SUM architecten, een gerenommeerd bureau in Hilversum. Door periodiek overleg zijn wij op de hoogte van elkaars vorderingen en kunnen elkaar bijstaan in raad en daad. Indien mogelijk en noodzakelijk werken wij projecten ook samen verder uit.

 

De samenwerking met Bureau Lux uit Amsterdam bestaat uit het gezamenlijk uitvoeren en uitwerken van plannen, vooral in de woningbouw. Deze samenwerking maakt het ook mogelijk om grotere projecten samen aan te pakken en de krachten te bundelen.

LMV uit Schiedam is een bouwtechnisch adviesbureau dat de technische uitwerking van plannen geheel of gedeeltelijk uitvoert. Alle uitwerkingen geschieden in 3D, waardoor de moderne technieken volledig kunnen worden ingezet om de kwaliteit van de technische uitwerking tot en met de uitvoeringsfase zeer hoog te houden. Daarnaast biedt deze samenwerking de mogelijkheid om ook na oplevering een gebouwmodel te leveren voor beheer en onderhoud.

 

Voor uitwerking van uw project in Revit hebben wij een samenwerking met VDNDP bouwingenieurs, een gedegen bouwkundig bureau dat op zeer professioneel niveau uw projecten verder in Revit 3D kan uitwerken tot en met de uitvoeringsfase.