architectuurstudio Kristel | Clubgebouw Korfbal DES | architectuurstudio Kristel

Clubgebouw Korfbal DES

Naam Clubhuis korfbalvereniging DES
Locatie Sportpark Biesland te Delft
Status Opgeleverd april 2015
Differentiatie Sportaccomodatie met kantine
4 kleedruimtes met wasruimte en sanitair
2 kleedruimtes scheidsrechters
EHBO ruimte
Architect architectuurstudio Kristel
Opdrachtg. Korfbalvereniging DES
Adviseur Installaties  . Klimacomp Delft
Aannemer Kramer’s Houtconstructies st Nicolaasga. (ruwbouw)
Hans van Geest Delft (installaties en afbouw)

 

Een nieuw clubgebouw voor korfbalvereniging DES te Delft, op de vloer van het oude clubgebouw met een kleine uitbreiding aan de achterkant. Het nieuwe uiterlijk met veel glas en houten gevels geeft het gebouw een open en transparante uitstraling. In het clubgebouw zijn veel moderne duurzame technieken toegepast, zoals een energiezuinig ventilatiesysteem met warmte terugwinning, LED verlichting en een grijs water circuit. De toegepaste materialen met natuurlijke uitstraling laten het gebouw goed aansluiten bij de groene omgeving van het sportpark Biesland, de open en transparante kantine sluit goed aan bij de open en familiale sfeer van de vereniging.